Foto av Vattenmelonspizza med färskost och bär från WW ViktVäktarna

Vattenmelonspizza med färskost och bär

3
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
15 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Lätt
Den söta och krispiga vattenmelonen är en riktig favorit under sommaren och givetvis god att äta bara som den är. Men vill du bjuda på något festligt, som går hem hos både stora och små, ska du testa denna melonpizza! Vattenmelon toppad med en färskostyoghurt smaksatt med mandel, hallon, blåbär och mandel. Lika kul som gott!

Ingredienser

Grekisk yoghurt 0%

1 dl

Färskost 11%

1 dl

Florsocker

2 msk

Bittermandelarom

2 droppe(ar)

Vattenmelon

1 skiva(or), rund cirkel, ca 2 cm tjock

Hallon

1½ dl

Blåbär

1½ dl

Mandelspån

2 msk

Chokladknappar

1½ msk

Instruktioner

  1. Vispa ihop yoghurt och färskost tills du har en slät smet. Blanda ner florsocker och smaka av med bittermandelarom.
  2. Lägg vattenmelonskivan på ett serveringsfat och torka av den övre snittytan med hushållspapper. Bre ut färskoströran på melonen och fördela ut bären. Toppa med mandelspån och chokladknappar. Skär upp i 6 bitar.