ViktVäktarna - Vattenmelonssallad med feta och oliver

Vattenmelonssallad med feta och oliver

2
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
20 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Lätt
Vattenmelon, fetaost och mynta är en sommarklassiker som uppskattas av de allra flesta. Här har vi tagit den salladen till en ny nivå. Tillsammans med oliver, persilja och en syrlig hallondressing är denna klassiska vattenmelonsallad godare än någonsin!

Ingredienser

Hallon

100 g, frysta, upptinade

Äppelcidervinäger

1 msk

Olivolja

1 msk

Vattenmelon

1200 g

Oliver i saltlag

2 dl, svarta, urkärnade

Salladsost (feta) 10%

100 g

Mynta

3 msk

Bladpersilja

2 msk

Instruktioner

  1. Tina hallonen och mixa tillsammans med vinäger till en slät puré. Vispa ner olja och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär melon i små kuber och lägg upp på ett serveringsfat. Fyll på med oliver, smulad ost och örter. Ringa över hallondressingen och servera.