Vildsvinsbiff med spansk tomatsås
11
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vildsvinsbiff med supergod spansk tomatsås, gjord på färska tomater och vitlök. Läcker anrättning som gärna avnjutes i lugn och ro.
Ingredienser
Tomat
250 g
Olivolja
4 tsk
Rödvinsvinäger
½ msk, ljus, t ex sherryvinäger
Vitlök
½ klyfta(or)
Bröd ljust/vitt
40 g, 2 skivor
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
4 msk
Vatten
2 msk
Ströbröd (skorpmjöl)
1 dl
Ägg
1 st
Skinkfärs 10%
600 g, el. vildsvinsfärs
Lök
1 st, gul/gula, finhackad
Margarin flytande 80%
2 tsk
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Vitkål
1 klyfta(or)