Vildsvinsfilé med svamp och äpple
8
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vildsvin är kött som smakar mycket och som gör sig väl med vitlök och rosmarin. Servera med svenska smaker som äpple, svamp och potatis.
Ingredienser
Vildsvin, filé
500 g
Margarin flytande 80%
1 msk
Potatis
800 g
Rosmarin
2 msk, hackad
Vitlök
3 klyfta(or), 2-3 klyftor
Citron
1 st, rivet skal + 1-2 tsk saft till såsen
Svamp
250 g
Äpple
1 medelstor(t)/medelstora
Schalottenlök
2 st
Rapsolja
1 tsk
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2 dl
Senap (dijon)
3 tsk, 2-3 tsk
Timjan
1 msk, hackad