Foto av Yoghurtpannacotta från WW ViktVäktarna

Yoghurtpannacotta

19
Points®
Total tid
4 tim 15 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En god pannacotta är en perfekt avslutning på vilken middag som helst. Krydda den med kardemumma, kanel eller varför inte lite hockeypulver?

Ingredienser

Turkisk yoghurt 10%

4 dl

Florsocker

100 g

Gelatinblad

2 st

Vispgrädde 40% ovispad

1 dl

Vaniljstång

1 st

Bär, färska

200 g, hallon, blåbär, jordgubbar, björnbär

Instruktioner

  1. Vispa yoghurten och florsockret i en skål. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Sjud upp grädden. Skrapa vaniljstången och lägg fröna i grädden. Stäng av plattan. Krama ur gelatinbladen, lägg i grädden och rör om. Blanda ihop grädden och yoghurten, lägg upp i portionsskålar och ställ i kylen tills pannacottan har stelnat. Ta ut skålarna, lägg på bären och servera.