Foto av Ägg- och baconsmörgås från WW ViktVäktarna

Ägg- och baconsmörgås

9
5
5
SmartPoints per portion
Total tid
10 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Bacon när det är som bäst, serverat krispigt till ägg och grönsaker.

Ingredienser

Kalkonbacon

2 skiva(or)

Ägg

2 st, kokt

Mjölk 0,5%

2 msk

Rågbröd grovt med hela korn

1 skiva(or), 60 g

Ruccola

1 dl

Tomat

1 st

Instruktioner

  1. Knaperstek kalkonbacon i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Knäck i äggen i stekpannan, tillsätt mjölk och rör tills det är grynigt men fortfarande krämigt. Smaka av med salt och peppar. Lägg äggröran på brödet och servera med kalkonbacon, ruccola och tomat.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!