ViktVäktarna - Ägg- och rostbiffsburrito

Ägg- och rostbiffsburrito

6
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En lättlagad burrito med krämiga ägg och rostbiff - en perfekt snabblunch helt enkelt!

Ingredienser

Ägg

8 st

Vatten

2 msk

Spiskummin

1 tsk

Rapsolja

1 tsk

Lök

½ st, röd/röda

Tomat

2 st

Koriander

½ kruka(or)

Rostbiff

8 skiva(or)

Tortillabröd

4 medelstor(t)/medelstora

Tacosås (salsa)

1 dl

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, vatten, spiskummin, salt och peppar. Stek i olja under omrörning på svag värme tills äggen är krämiga.
  2. Skala och hacka lök. Hacka tomater och koriander och blanda ner i äggröran.
  3. Lägg rostbiff och äggröra på tortillabröden, toppa med tacosås och rulla ihop.