ViktVäktarna - Äggröra med lax

Äggröra med lax

0
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Äggröra är perfekt vardagsmat, det går snabbt och är enkelt. Testa denna goda variant med lax, ruccola och tomat.

Ingredienser

Lax

500 g

Salt

1 tsk

Citronpeppar

1 tsk

Ägg

8 st

Margarin flytande 80%

1 tsk

Ruccola

70 g

Cocktailtomater

250 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160°.
  2. Krydda lax med salt och citronpeppar. Lägg i en ugnsfast form och sätt in i ugn 10-15 minuter.
  3. Vispa upp ägg och häll ner i en varm stekpanna. Blanda runt tills äggen blivit krämiga. Dela laxen och blanda ner i äggröran en kort stund, äggen ska fortfarande vara krämiga.
  4. Blanda ner ruccola och halverade tomater. Smaka av med salt och peppar.