Foto av Bakad potatis med skinka från WW ViktVäktarna

Bakad potatis med skinka

9
Points®
Total tid
1 tim
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
50 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Bakad potatis fylld med läckerheter, innehållet kan varieras i det oändliga. Här är det cottage cheese och skinka som mättar.

Ingredienser

Bakpotatis

1 liten(t)/små, 180 g

Champinjoner

4 st, gärna skogschampinjon

Lök

½ st, röd/röda

Skinka

40 g

Cottage cheese, naturell 1,5%

2 dl

Persilja

½ msk

Vindruvor

15 st, blå

Sallad

100 g, eller savoykål

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Granatäpple

½ st

Lime

½ st

Instruktioner

  1. Baka potatisen i ugn 225° ca 50 min eller i mikron på högsta effekt ca 10 min. Hacka svamp och lök, strimla skinkan. Blanda det med cottage cheese, krydda med persilja, salt och peppar. Garnera med några halverade vindruvor och servera med sallad med äpple, granatäpplekärnor och pressad lime.