Foto av Basturökt kalkonbröst med coleslaw från WW ViktVäktarna

Basturökt kalkonbröst med coleslaw

3
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En lätt och fräsch Coleslaw som serveras till kalkon. Passar utmärkt en härlig sommardag!

Ingredienser

Vitkål

1 klyfta(or)

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Lök

1 st, gul/gula

Majonnäs, lätt 30%

3 msk

Fil, lättfil 0,5%

3 dl

Vitvinsvinäger

1 msk

Senap

1 tsk, fransk

Socker

5 g, 1 nypa

Kalkonkött rökt

200 g

Cocktailtomater

16 st

Instruktioner

  1. Strimla vitkål. Skala och riv morot, hacka lök. Blanda samman majonnäs med filmjölk. Tillsätt vinäger, senap, salt och peppar. Blanda grönsakerna med såsen. Låt stå svalt ett par timmar innan du serverar den. Servera med skivat kalkonkött och cocktailtomater. Tips! Potatis och/eller bröd smakar bra till.