Foto av Biff i het marinad med risonisallad från WW ViktVäktarna

Biff i het marinad med risonisallad

7
7
7
SmartPoints per portion
Total tid
1 tim 35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Till sommaren kan det vara riktigt gott med en marinerad biff, servera med risoni blandat med färgglada paprikor.

Ingredienser

Ryggbiff nöt

500 g

Japansk soja

3 msk

Ingefära

1 msk

Senap (dijon)

1 tsk

Vitlök

1 klyfta(or)

Tabasco

6 droppe(ar)

Persilja

2 msk

Pasta okokt (risoni)

2 dl

Paprika

2 st, gul och orange

Cocktailtomater

8 st

Salladslök

2 st

Ruccola

35 g, 1/2 påse

Instruktioner

  1. Blanda samman marinaden i en plastpåse. Lägg ner biffarna i marinaden och låt marinera minst 1 timme. Koka risonin. Tärna paprika, halvera tomater och strimla lök. Blanda samman det med risonin och ruccola. Ta upp biffarna och låt rinna av. Grilla biffarna och servera med risonisallad.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!