Foto av Biff med rosmarinpotatis och gröna bönor från WW ViktVäktarna

Biff med rosmarinpotatis och gröna bönor

10
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Rosmarindoftande klyftpotatis serverad med stekta gröna bönor, tomater och ryggbiff.

Ingredienser

Potatis

200 g

Rosmarin

2 stjälk(ar)

Rapsolja

2 tsk

Ryggbiff nöt

150 g

Tomat

2 st

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Gröna bönor

250 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Tvätta och halvera potatisen. Plocka av rosmarinbladen från stjälkarna. Mixa 1 tsk olja med salt, peppar och rosmarin. Blanda kryddmixen med potatishalvorna och lägg på en bakpappersklädd plåt. Tillaga dem i mitten av ugnen ca 25 minuter.
  3. Hetta upp resten av oljan i en panna och stek ryggbiffen ca 1-3 minuter, salta och peppra. Dela tomater i kvartar och finhacka lök. Fräs bönor hastigt med tomater och lök. Krydda med salt, peppar och ev din favoritörtkrydda. Servera biffen med potatis och grönsaker.