Foto av Biffröra på fullkornsbröd från WW ViktVäktarna

Biffröra på fullkornsbröd

8
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En otroligt snabblagad rätt med lövbiff och svamp i en god sås med smak av senap och vitlök. Välj helst fullkornsbröd, som mättar bra och ger god smak.

Ingredienser

Margarin flytande 80%

1 tsk

Lövbiff

125 g

Lök

¼ st, gul/gula

Kantareller

2 dl, alt champinjoner

Vitlök

1 klyfta(or)

Fraiche 5%

3 msk

Senap

1 tsk

Bröd grovt, osötat

1 skiva(or)

Ruccola

1 dl

Instruktioner

  1. Hetta upp fettet i stekpanna. Strimla och bryn biff och hackad lök. Skär svampen i små bitar och låt dem steka med tills all vätska kokat in. Pressa i vitlök, rör i fraiche, senap och låt allt koka ihop ett par min. Smaka av med peppar och salt. Lägg brödskivan på en tallrik, lägg på sallad och häll på biffröran.