Foto av Cashewpanerad hokifilé från WW ViktVäktarna

Cashewpanerad hokifilé

11
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Parmesan och fisk är en spännande och god smakkombination. Den här fisken serveras med pasta och även barnen kommer att älska det!

Ingredienser

Hoki

600 g

Rapsolja

1 msk

Cashewnötter

30 st

Schalottenlök

1 st

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

2½ dl

Grönsaksbuljongtärning

½ st

Apelsin

½ st

Pasta okokt (typ spaghetti)

250 g

Parmesanost

2 msk

Sugar snaps

200 g, förvällda

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär fisken i portionsbitar. Pensla med olja och lägg i en ugnsform. Krydda med salt och peppar och strö över hackade cashewnötter.
  3. Skala och hacka lök, fräs på svag värme, blanda i matgrädde och buljongtärning. Låt koka upp och blanda i apelsinskal och saft. Smaka av med salt och lite peppar. Häll det över fisken. Tillaga i ugn ca 15-20 minuter.
  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  5. Servera fisken med pasta toppad med parmesan, sugar snaps och morötter som du skalat och hyvlat med potatisskalare.