Foto av Chokladform och hallon från WW ViktVäktarna

Chokladform och hallon

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
12
Svårighetsgrad
Medel
Krämig choklad och syrliga hallon bjuder dig i denna rätt på en smakupplevelse att spara till ett festligt tillfälle.

Ingredienser

Margarin flytande 80%

1 dl

Socker

2 dl

Kakao

5 msk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda det flytande margarinet med socker, kakao, vaniljsocker och vetemjöl.
  3. Tillsätt äggen sist. Rör samman.
  4. Fördela smeten i tolv formar som inte behöver smörjas.
  5. Lägg i tre till fyra hallon i varje form.
  6. Grädda i mitten av ugnen, ca 20 minuter. De ska vara lite kladdiga i mitten. Låt svalna.