Foto av Fikon- och gorgonzolamacka från WW ViktVäktarna

Fikon- och gorgonzolamacka

6
6
6
SmartPoints per portion
Total tid
5 min
Förberedelse
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En lyxig macka med gorgonzolakräm toppad med fikon och lufttorkad skinka. Som en lördagskväll på en macka ungefär.

Ingredienser

Bröd ljust/vitt

1 skiva(or)

Ädelost 30%

1 msk

Färskost 7%

2 msk

Timjan

½ tsk, färsk, hackad

Fikon, färska

1 st

Lufttorkad skinka

1 skiva(or)

Instruktioner

  1. Rosta brödet. Blanda ihop gorgonzola, färskost och timjan. Smaka av med salt och peppar och bre på brödet. Skiva fikon och lägg på oströran, toppa med skinka.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!