Foto av Fisk med jordgubbar och couscous från WW ViktVäktarna

Fisk med jordgubbar och couscous

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Jordgubbar till fisk? Javisst - det blir urläckert, prova själv!

Ingredienser

Couscous, okokt

½ dl

Schalottenlök

1 st

Paprika

1 st

Rapsolja

1 tsk

Torsk

175 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Jordgubbar

1 dl

Ingefära

½ krm

Balsamvinäger

1 tsk

Mandelspån

1 msk

Instruktioner

  1. Tillaga couscous. Skala lök, tärna lök och paprika och fräs i olja. Krydda fisken med salt och peppar, stek i margarin. Dela jordgubbarna och stek snabbt i stekpanna tillsammans med ingefära och vinäger. Blanda lök och paprika med couscous. Servera fisken med couscous, fisk och jordgubbar. Strö över mandelspån.