Foto av Fisk med rosmarin från WW ViktVäktarna

Fisk med rosmarin

7
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Tillaga fisken under ett täcke av fraiche, vitlök, oliver och rosmarin. Serveras med fördel till potatis och sockerärter.

Ingredienser

Hoki

150 g

Citronpeppar

½ krm

Vitlök

1 klyfta(or)

Oliver i saltlag

5 stor(t)/stora, svarta

Fraiche 5%

½ dl

Rosmarin

1 krm, torkad

Ost riven 17%

2 msk

Potatis

2 st

Sockerärter

1 dl

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen. Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en fettsnål ugnsform, krydda med salt och citronpeppar. Hacka vitlök och oliver, blanda med fraiche och rosmarin. Bred det på fisken, strö över ost. Tillaga i ugn ca 15 minuter. Servera med potatis och sockerärter.