Foto av Franska ägg med spenat från WW ViktVäktarna

Franska ägg med spenat

5
2
2
SmartPoints per portion
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Njut av denna lättlagade rätt med ägg och spenat som ett enklare kvällsmål.

Ingredienser

Bladspenat

250 g

Örtsalt

½ tsk

Ägg

3 st

Fraiche 5%

1 dl

Örtkryddor

2 msk, färska

Senap (dijon)

1 msk

Honung

1 tsk

Instruktioner

  1. Koka äggen så att de blir hårdkokta. Värm spenaten och fördela den i 2 portionsformar. Lägg 3 skalade ägghalvor i varje form, på spenaten. Blanda fraichen med finskurna örtkryddor,senap och honung. Smaka av med peppar och salt. Klicka blandningen på äggen, drygt 1 msk på varje halva. Servera med ett par tunna skivor skinka och t ex en tomatsallad med hackad rödlök.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!