Foto av Grillad kycklingfilé och bulgur från WW ViktVäktarna

Grillad kycklingfilé och bulgur

5
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Härligt färgglad bulgur som serveras med en god grillad kycklingfilé. Gott och mättande!

Ingredienser

Bulgur, okokt

2 dl

Grönsaksbuljong

4 dl

Cocktailtomater

10 st

Paprika

1 st

Svamp

200 g

Rapsolja

1 msk

Kycklingbröstfilé

500 g

Mango

1 st

Ruccola

70 g, 1 påse

Persilja

1 knippe(n)

Instruktioner

  1. Koka bulgur i buljong. Halvera tomaterna, skär paprikan i mindre bitar och svampen i kvartar. Lägg i en ugnsform. Krydda med salt och peppar. Ringla över olja och stek i ugn 175° ca 15 minuter. Krydda kycklingfiléerna och stek i grillpanna. Blanda de ugnsstekta grönsakerna med bulgur, tärnad mango, ruccola och bladpersilja. Servera med kycklingfilé.