Grillade pilgrimsmusslor

Total tid
0:15
Förberedelse
0:00
Tillagningstid
0:15
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Vad passar väl bättre än lena pilgrimsmusslor och sparris. En förförande smakkombination som avnjuts bäst i gott sällskap.
Ingredienser
  • Sparris
    16 st, gröna
  • Margarin flytande 80%
    1 msk
  • Hasselnötter
    ½ dl, hackad/hackat
  • Citron
    1 st, pressad
  • Pilgrimsmusslor
    12 st
  • Parmesanost riven
    50 g, hyvlad
  • Ruccola
    35 g, 1/2 påse
Instruktioner
  1. Stek sparrisen i margarinet, de skall bli brynta och mjukna i konsistensen, tillsätt nötterna och fortsätt steka en stund. Tillsätt citronsaft och krydda med salt och peppar. Grilla pilgrimsmusslorna hastigt på hög värme. Servera direkt med sparris, parmesan och ruccola.

Bli medlem idag!

Sök bland 1000-tals recept i vår app!