Grillade pilgrimsmusslor

4
Total tid
15 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Vad passar väl bättre än lena pilgrimsmusslor och sparris. En förförande smakkombination som avnjuts bäst i gott sällskap.

Ingredienser

Sparris

16 st, gröna

Margarin flytande 80%

1 msk

Hasselnötter

½ dl, hackad/hackat

Citron

1 st, pressad

Pilgrimsmusslor

12 st

Parmesanost riven

50 g, hyvlad

Ruccola

35 g, 1/2 påse

Instruktioner

  1. Stek sparrisen i margarinet, de skall bli brynta och mjukna i konsistensen, tillsätt nötterna och fortsätt steka en stund. Tillsätt citronsaft och krydda med salt och peppar. Grilla pilgrimsmusslorna hastigt på hög värme. Servera direkt med sparris, parmesan och ruccola.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!