Foto av Grönsakssoppa med quesadillas från WW ViktVäktarna

Grönsakssoppa med quesadillas

11
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Klar grönsakssoppa med korv, savoykål och rotsaker. Quesadillan till är stekt tortilla med ostfyllning -mycket gott!

Ingredienser

Savoykål

40 g, 1 klyfta

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Persiljerot

½ st

Rotselleri

1 bit(ar)

Grönsaksbuljong

4 dl

Kryddpeppar

2 korn

Korv 9%

1 smal

Persilja

1 msk

Tortillabröd

1 liten(t)/små

Kvarg naturell 1%

3 msk

Ost riven 17%

1 msk

Rapsolja

1 tsk

Instruktioner

  1. Skala morot, persiljerot och rotselleri, skär i bitar. Strimla kålen. Koka upp buljongen, lägg i grönsakerna och låt det koka upp. Lägg i pepparkornen, koka på svag värme tills grönsakerna känns lagom mjuka ca 20 minuter. Dela korven i mindre bitar och lägg ner i soppan, låt det varmt. Blanda kvarg och ost, bred det på brödet. Vik ihop och stek i oljan. Servera till soppan.