Foto av Kalkonschnitzel med senap och kaprissås från WW ViktVäktarna

Kalkonschnitzel med senap och kaprissås

9
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kalkonschnizlar med potatis och en god sås på fraiche, kapris och senap.

Ingredienser

Potatis

600 g

Kalkonbröstfilé

500 g

Vetemjöl

1 dl

Margarin flytande 80%

2 msk

Gurka

1 st

Salladslök

2 st

Vitvinsvinäger

1 msk

Fraiche 8%

2 dl

Kapris

2 tsk

Senap (dijon)

1½ tsk

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen precis mjuk i lättsaltat vatten. Skär kalkonen i tunna skivor. Blanda mjöl med salt och peppar. Vänd schnitzlarna i mjölet. Stek schnitzlarna i gyllenbruna i margarin. Rör samman fraiche, kapris och senap. Smaka av med salt och peppar. Skär gurka och salladslök fint. Blanda och rör i vinäger. Servera schnitzel med sås, gurksallad och potatis.