Foto av Kalkonwrap och mimosasallad från WW ViktVäktarna

Kalkonwrap och mimosasallad

9
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En somrig wrap med kalkon och mimosasallad gjord på färska frukter smakar gott i gröngräset. Enkelt, gott och smidigt för picknicken!

Ingredienser

Rotselleri

1 bit(ar)

Äpple

½ medelstor(t)/medelstora

Nektarin

½ st

Nätmelon

1 skiva(or), el. Cantaloupe

Gröna ärter

½ dl

Matlagningsyoghurt 8%

3 msk

Majonnäs, lätt 30%

¾ msk

Tortillabröd

1 medelstor(t)/medelstora, á 40 g

Kalkonkött rökt

3 skiva(or)

Sallad

20 g

Instruktioner

  1. Skala och strimla rotsellerin tunt. Dela äpple, nektarin och melon i små tärningar. Blanda samman yoghurt och majonnäs, vänd ner frukt och grönsaker. Smaka av med salt och peppar. Lägg sallad, kalkon och "mimosan" i brödet och vik ihop.