Foto av Kinagryta från WW ViktVäktarna

Kinagryta

11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En underbar smakupplevelse med bland annat annanas, skinkstek och ingefära, mums!

Ingredienser

Ris, okokt

3 dl

Skinkstek, benfri (fett bortskuret)

500 g

Purjolök

1 medelstor(t)/medelstora

Paprika

1 st, röd

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Rapsolja

1 msk

Ingefära

2 tsk, riven

Vattenkastanjer

150 g, 1 burk

Vitlök

1 klyfta(or)

Ananas

200 g

Japansk soja

2 msk

Instruktioner

  1. Koka riset. Strimla skinka, purjo, paprika och morot. Hetta upp en gryta med olja och ingefära. Stek skinka, purjo, paprika, morot och vattenkastanjer. Pressa över vitlök. Tärna ananasen och lägg ner den i grytan tillsammans med sojan. Låt allt bli varmt. Servera grytan med ris och sallad.