ViktVäktarna - Korv- och grönsaksröra med ris

Korv- och grönsaksröra med ris

12
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Lättlagad vardagsmiddag som går hem hos de flesta!

Ingredienser

Ris, okokt

2 dl

Korv 9%

500 g

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Sockerärter

150 g

Champinjoner

250 g

Cocktailtomater

250 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Rapsolja

2 tsk

Instruktioner

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla korv, purjolök och sockerärtor. Skiva champinjonerna och dela tomaterna.
  3. Bryn korven några minuter i margarin. Ta upp och lägg åt sidan.
  4. Fräs alla grönsaker lagom mjuka i olja. Blanda sedan ner korven. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg upp ris och toppa med korv- och grönsaksröran.