Foto av Korv Provencal och buljongkokt pasta från WW ViktVäktarna

Korv Provencal och buljongkokt pasta

10
10
10
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Hotta upp falukorven! Här ugnsbakade med tomat, persilja och vitlök.

Ingredienser

Korv 12%

400 g

Tomat

2 st

Ströbröd (skorpmjöl)

2 msk

Persilja

2 msk, färsk, hackad

Vitlök

2 klyfta(or)

Margarin flytande 80%

1 msk

Pasta okokt (typ penne)

3 dl

Gröna ärter

1 dl

Majs

1 dl

Morot

2 st

Grönsaksbuljong

1 liter

Instruktioner

  1. Skär korven i 8 bitar. Ställ dem upp i en smord form. Skär tomaterna i skivor och lägg dem ovanpå korven. Blanda samman ströbröd, hackad persilja, pressad vitlök, salt och peppar. Fördela på korven. Ringla över lite margarin. Sätt in i ugn 200° ca 10-15 minuter. Koka pastan i buljongen. Lägg ner ärter, majs och skivade morötter några minuter innan pastan är färdigkokt.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!