Foto av Kotlett med pasta och tomatsalsa från WW ViktVäktarna

Kotlett med pasta och tomatsalsa

10
10
10
SmartPoints per portion
Total tid
35 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Tomatsalsa är det perfekta tillbehöret till en bit kött. Härliga smaker som gifter sig tillsammans!

Ingredienser

Fläskkotlett, fett bortskuret

500 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Pasta okokt (typ penne)

300 g

Tomat

5 st, röda/gula

Gurka

1 bit(ar)

Chilipeppar

½ st, röd/röda

Lök

1 st, röd/röda

Basilika

½ dl

Persilja

½ dl

Rapsolja

2 tsk

Balsamvinäger

½ msk

Instruktioner

  1. Börja med salsan. Tärna tomat och gurka, hacka chili, lök, basilika och persilja. Blanda samman det i en skål, häll på olja och vinäger, krydda med salt, peppar och eventuellt en nypa socker. Koka pastan. Stek kotletterna i margarin och krydda med salt och peppar. Servera med pasta och tomatsalsan.