Foto av Kotlett med tomat- och osttäcke från WW ViktVäktarna

Kotlett med tomat- och osttäcke

12
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Ett täcke med soltorkade tomater, vitlök, nötter och ost gör kotletten till en smaksensation. Severas med en fräsch tomatsallad som toppas med basilika.

Ingredienser

Fläskkotlett, fett bortskuret

500 g, 4 kotletter

Rapsolja

1 tsk

Soltorkade tomater, torra

4 st

Vitlök

1 klyfta(or), pressad

Ost riven 17%

1 dl

Cashewnötter

15 st, hackade

Pasta okokt (typ spaghetti)

300 g

Tomat

6 st, gärna plommontomater

Lök

1 st, röd/röda

Basilika

1 msk

Instruktioner

  1. Bryn kotletterna den i oljan, lägg över i en ugnsform. Hacka de soltorkade tomaterna, blanda med vitlök, nötter och ost. Strö det över kotletterna och gratinera i ugn 200° ca 10 min. Tillaga pastan enl förp. Skiva tomater och lök, varva det på ett fat. Dekorera med basilika.