Foto av Kräftsallad med potatis och ägg från WW ViktVäktarna

Kräftsallad med potatis och ägg

6
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En riktig sommarlunch eller middag med färskpotatis, kräftstjärtar, ägg och dill. Gott och enkelt att tillaga!

Ingredienser

Potatis

500 g, färskpotatis

Kräftstjärtar

300 g

Ägg

3 st, kokta

Lök

1 medelstor(t)/medelstora, rödlök

Gurka

½ st

Matlagningsyoghurt 8%

2 dl

Dill

3 msk, hackad

Majonnäs, lätt 30%

2 msk

Ruccola

2 dl

Citron

1 st

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen. Lägg kräftstjärtarna, spara några till garnering; i en bunke. Hacka ägg och lök. Tärna gurkan och lägg ner den tillsammans med ägg och lök i bunken. Vänd ner yoghurt, dill och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Lägg rucola på ett fat och lägg på skivad potatis. Fyll på med kräftsalladen. Garnera med kräftstjärtar, dill och citronklyftor.