Foto av Kyckling i pepparsås från WW ViktVäktarna

Kyckling i pepparsås

7
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Kyckling är det perfekta köttet för smakupplevelser och du kan variera kryddorna oändligt. Här får du en kyckling med smak av rosépeppar.

Ingredienser

Broccoli

1 stånd

Paprika

1 st

Kycklingbröstfilé

125 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Hönsbuljong

1 dl

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

3 msk

Majsstärkelse (redning)

2 tsk

Rosépeppar

1 tsk

Pasta kokt (makaroner)

1½ dl

Instruktioner

  1. Dela broccolin i mindre buketter och strimla paprikan. Stek kyckling och grönsaker i margarin. Krydda med salt och peppar. Häll på buljong och låt det puttra på svag värme 5-10 minuter. Tillsätt grädde, redning och rosépeppar. Servera med pasta och sallad.