Foto av Kycklingfilé med ädelostfyllda äpple från WW ViktVäktarna

Kycklingfilé med ädelostfyllda äpple

13
12
12
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Nötter och frukt är fantastiskt gott ihop, här serveras det med ädelost i ugn. Smakar mumma!

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g

Margarin flytande 80%

1 msk

Äpple

4 st

Ädelost 30%

100 g

Valnötter

8 halv(t)/halvor

Broccoli

2 stånd

Pasta okokt (typ penne)

4 dl

Vitlök

1 klyfta(or)

Rapsolja

1 tsk

Fraiche 8%

2 dl

Hönsbuljongtärning

½ st

Persilja

2 msk

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna i margarin. Lägg över i en ugnsform. Halvera och kärna ur äpplen, lägg dem runt om. Fördela ost och nötter i dem. Tillaga i ugn 200° ca 20 min. Koka pastan under tiden. Hacka vitlök och fräs olja i en kastrull, rör ner fraiche och smulad buljong och låt det koka upp. Krydda med salt och peppar. Häll det över pastan och rör om. Servera med kyckling, äpple och kokt broccoli.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!