Foto av Kycklingfilé med spenat och basilikasås från WW ViktVäktarna

Kycklingfilé med spenat och basilikasås

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Spenat är fantastiskt nyttigt och gott. Här får den göra basen på en god sås ihop med basilika och kvarg.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

6 dl

Spenat, färsk

225 g

Kvarg naturell 1%

2 dl

Basilika

2 msk, finhackad

Kycklingbröstfilé

600 g

Margarin flytande 80%

1 msk

Sparris

250 g, 1 knippe

Instruktioner

  1. Koka pastan. Tina spenaten i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka bort. Rör ner kvarg, krydda med basilika, salt och peppar. Krydda kycklingfiléerna och stek den i margarin. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 5-10 min Servera kycklingen med pasta, spenatsås och sparris.