Foto av Lammracks med dillslungad potatis och örtolja från WW ViktVäktarna

Lammracks med dillslungad potatis och örtolja

12
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Härligt grillade lammracks serverade med härliga smaker på potatisen.

Ingredienser

Lammkotlett (fett bortskuret)

800 g, Lammracks

Potatis

800 g

Rapsolja

3 msk

Solroskärnor

3 msk

Dill

4 msk

Vitlök

2 klyfta(or)

Persilja

2 msk

Citron

½ st

Instruktioner

  1. Skölj och dela potatisen. Koka den i lättsaltat vatten. Blanda potatisen med 1 ½ msk olja och solrosfrö. Hacka dill och pressa i vitlök. Blanda allt väl. Krydda med salt och peppar. Hacka persilja fint och blanda med 1 ½ msk olja. Riv i skalet på citronen. Grilla köttet så att det får en innertemperatur på 62°. Låt köttet vila innan du skär det. Servera lammracks med potatis, örtolja och blandad grönsallad.