Foto av Lövbiffsgryta från WW ViktVäktarna

Lövbiffsgryta

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Köttgryta är en favorit hos många, men tar ofta ganska lång tid. Detta är en expressvariant med lövbiff, som ändå inte gör avkall på smakerna. Serveras med bulgur.

Ingredienser

Lövbiff

125 g

Lök

½ st, röd/röda

Margarin flytande 80%

1 tsk

Champinjoner

100 g

Broccoli

1 stånd

Köttbuljong

1 dl

Kryddpeppar

3 korn

Fraiche 5%

½ dl

Bulgur, okokt

½ dl

Japansk soja

1 tsk

Instruktioner

  1. Tillaga bulgurn. Strimla lök och fräs den mjuk i ½ tsk margarin. Ta upp löken, strimla biffen och bryn den tillsammans med svamp i resterande margarin. Lägg i löken och broccolibuketter häll på buljong. Tillsätt kryddpeppar och låt koka på svag värme ca 10 min. Rör ner fraiche och soja smaka av med salt och peppar. Servera med bulgur.