Mackor med avokado, kalkon och pocherat ägg

Total tid
0:10
Förberedelse
0:05
Tillagningstid
0:05
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Få en bra start med en härlig långfrukost. Pocherat ägg, mosad avokado, tomat och kalkon på rostat bröd är riktigt gott!
Ingredienser
  • Vatten
    1 liter
  • Ättika
    2 tsk
  • Salt
    1 tsk
  • Ägg
    4 st
  • Bröd grovt
    4 skiva(or)
  • Avokado
    1 liten(t)/små
  • Tomat
    1 st
  • Kalkonbröstpålägg
    4 skiva(or)
  • Ruccola
    2 dl
Instruktioner
  1. Koka upp 1 liter vatten med ättika och salt. Låt vattnet sjuda, gör en virvel i det med en sked och häll försiktigt ner ägg, ett i taget. Koka ca 3 min. Lägg på hushållspapper och låt rinna av.
  2. Rosta bröd. Mosa avokado och bre på bröden. Lägg på tomatskivor, kalkon, ruccola och ägg. Mal över lite peppar och eventuellt salt.

Bli medlem idag!

Sök bland 1000-tals recept i vår app!