Foto av Minipavlovor med yoghurt och bär från WW ViktVäktarna

Minipavlovor med yoghurt och bär

4
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Marängbotten toppad med yoghurt och färska bär. Lyxigt och gott!

Ingredienser

Äggvita

2 st

Citron

¼ st, ½ tsk saft

Honung

1 msk

Florsocker

3 msk

Turkisk yoghurt 3,5%

1 dl

Bär, färska

2 dl

Citronmeliss

2 msk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100°.
  2. Vispa äggvitor till hårt skum i en ren bunke. Häll i citronsaft och honung och fortsätt vispa så att allt blandar sig.
  3. Lägg bakplåtspapper på en plåt och gör fyra runda pavlovor. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter. Ta ut och låt svalna.
  4. Blanda florsocker med yoghurt och lägg en klick på varje maräng. Toppa generöst med färska bär och citronmeliss.