ViktVäktarna - Omelett med skinka och kronärtskocka

Omelett med skinka och kronärtskocka

4
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Omelett med salt och rökig skinka, syrlig kronärtskocka och krämig mozzarella. Suverän lunch!

Ingredienser

Skinka

30 g, rökt

Kronärtskockshjärtan i vatten

40 g

Mozzarella

25 g

Ägg

2 st

Mjölk 0,5%

1 msk

Rapsolja

1 tsk

Bladpersilja

1 msk

Instruktioner

  1. Strimla skinka, skiva avrunnen kronärtskocka och dra isär mozzarella.
  2. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
  3. Värm olja i en panna och häll i äggstanningen. Låt steka en stund på låg värme tills omeletten stelnat.
  4. Toppa ena sidan med skinka, kronärtskocka, mozzarella och persilja. Vik omeletten och stek i ytterligare ca 2 minuter tills osten smält.