Foto av Örtfylld fläskfilé från WW ViktVäktarna

Örtfylld fläskfilé

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Örter och lök ger härlig smak på fläskfilén som serveras till en fräsch kvargsås på örter och citron.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Fläskfilé

150 g

Schalottenlök

½ st

Timjan

1 msk

Rosmarin

1 msk

Margarin flytande 80%

1 tsk

Zucchini (squash)

1 bit(ar)

Tomat

1 st

Kvarg naturell 1%

½ dl

Timjan

1 tsk

Rosmarin

1 tsk

Citron

½ st, rivet skal

Instruktioner

  1. Koka ris. Putsa och skär ett snitt i filén. Hacka och blanda samman lök och örter. Lägg det i snittet och fäst med en tandpetare. Stek i margarin. Skiva squash och tomat och stek på båda sidor. Blanda samman kvarg, örter och citronskal, smaka av med salt och peppar. Servera filén med ris, grönsaker och sås.