Foto av Örtfylld fläskfilé från WW ViktVäktarna

Örtfylld fläskfilé

8
8
8
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Örter och lök ger härlig smak på fläskfilén som serveras till en fräsch kvargsås på örter och citron.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Fläskfilé

150 g

Schalottenlök

½ st

Timjan

1 msk

Rosmarin

1 msk

Margarin flytande 80%

1 tsk

Zucchini (squash)

1 bit(ar)

Tomat

1 st

Kvarg naturell1%

½ dl

Timjan

1 tsk

Rosmarin

1 tsk

Citron

½ st, rivet skal

Instruktioner

  1. Koka ris. Putsa och skär ett snitt i filén. Hacka och blanda samman lök och örter. Lägg det i snittet och fäst med en tandpetare. Stek i margarin. Skiva squash och tomat och stek på båda sidor. Blanda samman kvarg, örter och citronskal, smaka av med salt och peppar. Servera filén med ris, grönsaker och sås.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!