Pastasallad med kyckling

Total tid
0:30
Förberedelse
0:10
Tillagningstid
0:20
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En god pastasallad kan rädda vilken vardagsmiddag som helst. Det bästa tipset för pastasallad är att göra en dressing som smakar mycket.
Ingredienser
  • Grillad paprika i lag (utan olja)
    100 g
  • Cocktailtomater
    15 st
  • Solrosfrön
    2 msk
  • Kycklingbröstfilé
    500 g, 4 filéer
  • Margarin flytande 80%
    2 tsk
  • Pasta okokt (typ penne)
    200 g
  • Olivolja
    1 tsk
  • Hönsbuljongtärning
    1 st
  • Sallad
    100 g, blandad sallad
  • Solrosskott
    2 dl
Instruktioner
  1. Skär paprika i strimlor och halvera cocktailtomaterna. Rosta solrosfrön i en torr och het stekpanna.
  2. Fläk upp varje kycklingfilé genom att skära den på höjden så den blir tunn och fin. Stek i margarin, salta och peppra.
  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Sila av pastan, häll i oljan och buljongtärningen och rör runt tills buljongtärningen har smält in i pastan.
  4. Lägg upp kyckling, pasta, sallad, solrosskott, paprika och tomater på ett fat. Toppa med rostade solrosfrön och servera.

Bli medlem idag!

Sök bland 1000-tals recept i vår app!