Pilgrimsmusslor med mangosalsa

Total tid
0:12
Förberedelse
0:10
Tillagningstid
0:02
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En fräsch, snabb, god och enkel förrätt är detta. Mango, koriander och den mjälla pilgrimsmusslan passar perfekt ihop!
Ingredienser
  • Mango
    1 st
  • Paprika
    ½ st, röd
  • Koriander
    1 msk, finhackad, färsk
  • Gräslök
    1 msk, finhackad, färsk
  • Lime
    ½ st
  • Pilgrimsmusslor
    8 st
  • Rapsolja
    2 tsk
Instruktioner
  1. Skala och finhacka mango. Finhacka paprika, koriander och gräslök och lägg i en skål med mango, pressa över limesaften. Blanda väl och fördela sedan salsan i 8 skedar liknande dem man använder till kinesisk soppa.
  2. Stek pilgrimsmusslorna i olja i cirka 1 minut på varje sida eller tills de är genomstekta och gyllenbruna.
  3. Lägg en pilgrimsmussla på salsan i varje sked och servera.
Anteckning
Det går bra att byta ut färsk mango mot 1-2 dl frysta mangotärningar.

Bli medlem idag!

Sök bland 1000-tals recept i vår app!