Foto av Pocherat ägg på grov macka från WW ViktVäktarna

Pocherat ägg på grov macka

5
3
3
SmartPoints per portion
Total tid
10 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Imponera med denna fina och goda macka nästa brunch. Med pocherat ägg, räkor och hollandaise blir du garanterat favoritkocken i gänget!

Ingredienser

Vatten

½ liter

Ättika

½ msk

Salt

½ tsk

Ägg

1 st

Sparris

3 st

Spenat

1 dl, babyspenat

Skalade räkor

½ dl

Bröd grovt

1 skiva(or)

WW Hollandaise sauce, pulver

½ påse(ar)

Instruktioner

  1. Koka upp en kastrull med vatten. Blanda ner ättika och salt. Knäck ägget i en kopp. Håll vattnet sjudande och gör en virvel i vattnet med en sked. Släpp sedan ner ägget i kastrullen. Låt sjuda 3 minuter. Lyft upp ägget och lägg på hushållspapper.
  2. Koka upp sparrisen. Lägg upp, spenat, ägg, räkor och sparris på brödet. Ringla över hollandaisesåsen.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!