Foto av Primörer och fisk i folie från WW ViktVäktarna

Primörer och fisk i folie

6
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Snabblagad fiskrätt med smak av vitt vin och fransk senap. Fisken tillagas i foliepaket för att ta till sig alla goda smaker.

Ingredienser

Potatis

3 st

Purjolök

1 bit(ar)

Sockerärter

1 dl

Torsk

150 g, alt. hoki

Tomat

1 st

Dill

1 msk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

3 msk

Fiskfond

1 tsk

Matlagningsvin, vitt

2 tsk

Senap (dijon)

1 tsk

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Strimla purjon och dela sockerärterna, fördela det på en bit folie. Lägg på fisk, skivad tomat och dill. Blanda grädde, fond, vin och senap och häll över. Vik ihop till ett paket. Tillaga i ugn 175° ca 20 minuter. Servera med potatis.