ViktVäktarna - Rostat bröd med spenat och äggröra

Rostat bröd med spenat och äggröra

5
Points®
Total tid
7 min
Förberedelse
2 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Krämig äggröra och spenat på rostat bröd är en mättande och god frukost.

Ingredienser

Salladslök

1 knippe(n)

Rapsolja

1 tsk

Ägg

4 st

Mjölk 0,5%

3 msk

Rågbröd grovt med hela korn

2 skiva(or), stor(t)

Spenat, förvälld/fryst

70 g

Tabasco

2 droppe(ar)

Instruktioner

  1. Hacka salladslök. Hetta upp en panna med olja och fräs löken. Vispa ägg och mjölk, salta och peppra och häll över löken. Blanda runt då och då tills äggen stannat.
  2. Lägg spenat i en het panna med en skvätt vatten. Fräs tills den sjunkit ihop.
  3. Rosta bröd och toppa med spenat och äggröra. Smaksätt med en skvätt tabasco.