Foto av Ryggbiff med bakad potatis från WW ViktVäktarna

Ryggbiff med bakad potatis

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Bakad potatis är alltid gott och med en bit ryggbiff och tzatziki till blir detta en riktigt trevlig sommarmiddag.

Ingredienser

Bakpotatis

1 liten(t)/små

Ryggbiff nöt

125 g

Rapsolja

1 tsk

Honungsmelon

1 skiva(or)

Lök

½ st, röd/röda

Spenat, förvälld/fryst

1 dl, babyspenat

Granatäpple

1 st

Kvarg naturell 1%

1 dl

Gurka

1 bit(ar)

Vitlök

1 klyfta(or)

Instruktioner

  1. Baka potatisen i ugn 200° ca 1 timme eller i mikron ca 10 min. Blanda samman kvarg, riven gurka, pressad vitlök och krydda med salt och peppar. Tärna melon, strimla lök och blanda med spenat och granatäppelkärnor. Krydda biffen och stek i olja. Servera med bakad potatis, sallad och tzatziki.