Foto av Senapskokta rotfrukter med korv från WW ViktVäktarna

Senapskokta rotfrukter med korv

8
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Supersnabb pastarätt med milda smaker som går hem hos alla, stora som små.

Ingredienser

Kålrot

1 bit(ar)

Rotselleri

1 bit(ar)

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Palsternacka

2 medelstor(t)/medelstora

Margarin flytande 80%

1 tsk

Falukorv 18%

300 g

Senap

2 msk

Grönsaksbuljong

3 dl

Persilja

2 msk, färsk, hackad

Basilika

2 msk, färsk, hackad

Instruktioner

  1. Skala och skär rotfrukterna i grova strimlor. Skiva korven och skär sedan skivorna i halvor. Fräs korven i margarin. Tillsätt rotfrukter, senap och häll över buljong. Låt puttra ca 15 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner färska örtkryddor just före servering. Servera med pasta.