Foto av Smörgås med skinka och pepparrot från WW ViktVäktarna

Smörgås med skinka och pepparrot

7
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En smörgås som passar lika bra som matig frukost eller mellanmål som till lunch. Rädisor ger härligt krisp och fräsch smak.

Ingredienser

Färskost 11%

2 msk

Pepparrot

½ tsk, riven/rivet

Dill

2 tsk

Bröd grovt, osötat

2 skiva(or)

Rädisor

8 st

Sallad

2 dl, 2 blad

Skinka

4 skiva(or)

Instruktioner

  1. Blanda färskost, pepparrot och dill, krydda med salt och peppar. Bred röran på brödet.
  2. Skiva rädisorna. Lägg rädisor, sallad och skinka på ena brödskivan och toppa med den andra.
  3. Dela smörgåsen på hälften så du får två trekaner.