Foto av Stekt rödspätta med potatissallad från WW ViktVäktarna

Stekt rödspätta med potatissallad

6
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Finns det godare fisk är färsk, stekt rödspätta? Här med en läcker potatissallad med stenbitsrom, dill och gröna bönor.

Ingredienser

Potatis

2 st, kokt

Morot

1 medelstor(t)/medelstora, kokt

Matlagningsyoghurt 8%

3 msk

Stenbitsrom (caviar)

1 msk

Dill

1 msk

Rödspätta

225 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Gröna bönor

2 dl

Instruktioner

  1. Skiva kokt potatis och morot, blanda försiktigt med yoghurt, rom och dill. Krydda fisken med salt och peppar, stek på båda sidor i margarin. Servera med potatissallad och gröna bönor.