Foto av Thailändska krabb- och fiskbiffar från WW ViktVäktarna

Thailändska krabb- och fiskbiffar

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Supersmarriga krabb- och fiskbiffar med smak från asien i form av chili, fisksås, currypasta och koriander. Serveras med nudlar, böngroddar och salladslök.

Ingredienser

Hoki

500 g

Krabba kokt

1 dl

Ägg

1 st

Chilipeppar

1 st, röd/röda

Vitlök

2 klyfta(or)

Fisksås (orientalisk)

1 msk

Currypasta

2 tsk, grön

Koriander

½ kruka(or)

Rapsolja

1 msk

Äggnudlar okokta

200 g

Böngroddar

2 dl

Salladslök

2 st

Lime

1 st

Instruktioner

  1. Mixa samman fisk, krabbkött och ägg till en jämn färs i en mixer. Finhacka chili och vitlök och rör i. Tillsätt fisksås, currypasta och koriander. Forma till 8 biffar.
  2. Stek biffarna gyllenbruna i oljan.
  3. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och blanda i böngroddar och strimlad lök.
  4. Servera fiskbiffarna med nudlar och limeklyftor.