Foto av Tonfisklåda från WW ViktVäktarna

Tonfisklåda

5
Points®
Total tid
1 tim 5 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
50 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En perfekt allt-i-ett rätt, som behöver tid i ugnen. Tid då du kan göra annat.

Ingredienser

Potatis

1000 g

Lök

2 st, gul/gula

Tonfisk i vatten

2 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Krossade tomater

2 förp, 1-2 burkar

Dill

1 msk, färsk

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen och strimla löken. Varva potatis, lök, tonfisk och krossade tomater i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Strö över klippt dill. Sätt in i ugn 175-200° i 45-50 min eller tills att potatisen är mjuk. Servera med sallad.